Proefkamperen in de Springmuis

Achterhoekse campings en Obelink haken in op grote toestroom nieuwe kampeerders

ProefKamperen in de Achterhoek – Een ontspannen kennismaking met een kampeervakantie in eigen land. Nu de campings weer volledig open zijn, hebben de Achterhoekse campings en Obelink Vrijetijdsmarkt de handen ineen geslagen en komen met een nieuw aanbod op de camping deze zomer: ProefKamperen in de Achterhoek. Bezoekers kunnen in een volledig ingerichte tent kennismaken met kamperen en genieten van een vakantie in de regio.

Compleet ingerichte tent https://www.youtube.com/watch?v=Upn6Ji6jwe4&feature=emb_logo

De Achterhoekse campings en Obelink Vrijetijdsmarkt merken sinds de versoepelingen van de coronamaatregelen een toestroom van nieuwe kampeerders. Gezinnen of stellen die normaal gesproken graag naar het buitenland vertrekken, maar dit jaar kiezen voor een plekje op de camping in Nederland. Voor deze nieuwe kampeerders staat op deelnemende campings in de Achterhoek een compleet ingerichte tent klaar van Obelink Vrijetijdsmarkt. Zo kan men genieten van rust en ruimte in een prachtig landschap, zonder gelijk alles zelf aan te hoeven schaffen.

Bevalt het kamperen goed, dan is Vrijetijdsmarkt Obelink dichtbij om zelf de artikelen aan te schaffen. Op www.kamperenindeachterhoek.nl/proefkamperen vind je de deelnemende campings.

Kamperen in de Achterhoek

Met de campagne Kamperen in de Achterhoek werken 25 campings samen om de Achterhoek als kampeerregio onder de aandacht te brengen. Alle campings op kamperenindeachterhoek.nl zijn uniek en bijzonder. Op diverse campings kunnen de kinderen zich uren vermaken met het animatieteam of spelen in het avonturenpark, andere campings bieden een geweldig zwembad. Maar ook zijn er campings die zijn gespecialiseerd in ultieme rust en ontspanning. Dus of je nu wilt kamperen aan het water of in het bos, met of juist zonder vele faciliteiten, er is altijd een camping die bij je wensen past.

https://www.youtube.com/watch?v=Upn6Ji6jwe4&feature=emb_log0

Onder alle reviews die tussen 1 januari en 30 oktober 2018 zijn geplaatst verloten we 10 Trekkershuttenkaarten. Kijk op de website voor de voorwaarden.