8,8

slogan

onlinereserveren

 • Slide 1
 • Slide 9
 • Slide 8
 • Slide 7
 • Slide 6
 • Slide 5
 • Slide 4
 • Slide 3
 • Slide 2
 • Slide 10
 • Slide 11

fotoboek

tarieven1

arrangementen1

reserveren1

Ruime kampeerplaatsen bij Camping Lansbulten

Camping Lansbulten in Aalten heeft ruime kampeervelden met plaatsen van 110 tot 120 m2 voor gasten die meer van hun rust willen genieten. De veldjes zijn geschikt voor tent, caravan, vouwwagen en natuurlijk ook voor de camper. Alle plaatsen beschikken over een 10 Amp. elektra-, water- en riool-aansluiting. Er staan 3 toiletgebouwen met toiletten, wasbakken, douches, enkele washokjes en kinderbadje met aankleedtafel, afwasplaatsen en uitstortplaatsen voor het chemisch toilet.

Veld J

Veld J is het 1e veldje, dat dicht bij het toiletgebouw is gesitueerd. Dit veld heeft een aantal schaduwplaatsen. De plaatsen worden in het midden gescheiden door een rietkraag voor meer privacy.  De plaatsen 3, 4, 5 en 6 zijn plaatsen direct gelegen aan de beek. 

Veld K

Veld K is het 2e veldje, waar meerdere speeltoestellen geplaatst zijn, zoals een wipwap, zandbak, duikelrek, glijbaan een wippertje.  Hier kunnen uw kinderen naar hartelust spelen, vriendjes en vriendinnetje maken en u kunt dit alles gadeslaan vanuit uw luie stoel bij de tent, caravan, vouwwagen of camper. De beide trampolines liggen op een steenworp afstand van dit veldje. Dus veld K is uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. De plaatsen 11, 12 en 13 zijn plaatsen direct gelegen aan de beek.

Veld L

Veld L is het 3e veld deze is zeer ruim opgezet met een wijds uitzicht en veel privacy, zodat u niet direct bij uw medekampeerders in de voortent kijkt.
De plaatsen 18 t/m 23 zijn direct gelegen aan de beek, zodat u vanaf uw plaats een hengeltje uit kunt werpen en tevens een kopje koffie kunt drinken met de rest van de familie.

Veld M

Veld M  is het 4e veld op een rij, veld M heeft ook 4 plaatsen gelegen aan de Keizersbeek en wel de plaatsen met de nummers 28, 29, 30 en 31. Veld M is extra afgescheiden van de rest van de toeristische plaatsen d.m.v.  een bredere groenstrook, daardoor dus een zeer rustig veld en in de buurt van het grote toiletgebouw.

Veld N

Veld N is een vrij nieuw kampeerveld waar ook alle plaatsen zijn uitgerust met een service zuil, met water, 10 Amp. stroom en afvoer en tevens dicht bij het nieuwe toiletgebouw.
Op veld N staat een klein speeltoestel in de grote zandbak, waar de kleine kinderen lekker kunnen spelen in de buurt van pa en/of ma. Voor 2020 staat er nog een klein speelhuisje gepand en een wipkip.

Veld O

Veld O is ingericht als een Glampingveld met 2 grote safaritenten 4/5 pers., 1 compacttent 4 pers. en een kleine Sahara tent ingericht voor 2 pers.  
De Safaritenten zijn compleet ingericht incl. een badkamer met douche, wastafel en toilet. De Compacttent heeft een toilet en een wastafel en indien u gebruik maakt van de Sahara tent kunt u gebruik maken van alle voorzieningen in het sanitair gebouw dicht in de buurt.

Veld P

Op veld P zijn een  14 tal camperplaatsen gerealiseerd met aangepast tarief en kampeeroppervlakte. Alle plaatsen zijn uitgerust met een service zuil met een 10 Amp. stroomaansluiting, watertappunt en afvoerput. De camperplaatsen liggen dicht bij het nieuwe toiletgebouw.

Veld H

Veld H is een veldje, dat ligt voor bij de Receptie. Waar het grote toiletgebouw staat, de speeltuin met de grote zandbak, waarin een schommel met glijbaan, een rolton, een wipkip, een wipwap een klimrek en een waterspeeltoestel staat. Waar tevens een grote Air trampoline geplaatst is en waar het kleine verwarmde zwembad en peuterbadje te vinden is. 
Veld H is uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. U kunt uw kinderen vanuit uw luie stoel goed in het oog houden. Het zwembad is geheel afgezet met een hekwerk. 

Milieustraat, trampolines, dieren, speelveld honden

Achter de schuur richting de toeristische velden vind u rechts van u de milieustraat waar u uw huisvuil, blik, glas, papier en oud ijzer kwijt kunt.
Achter langs de velden J, K, L en M loopt de Keizersbeek waar gevist kan worden. U dient dan wel in het bezit te zijn van een visvergunning. (te verkrijgen op de Receptie)
Tussen veld H en veld J vindt u de twee trampolines afgeschermd door een beukenhaag. Indien u nog iets verder loopt, vind u het weitje met Biggy het hangbuikzwijn, de geit en de kippen  Op het weiland dat naast het kampeerterrein is gelegen, kunt u met uw viervoeter naar harte lust spelen.
Uiteraard dient u uw hond buiten de camping uit te laten niet langs de Keizersbeek i.v.m. stankoverlast.