Ruime kampeerplaatsen bij Camping Lansbulten

Camping Lansbulten in Aalten heeft ruime kampeervelden met plaatsen van 110 tot 120 m2 voor gasten die meer van hun rust willen genieten. De veldjes zijn geschikt voor tent, caravan, vouwwagen en natuurlijk ook voor de camper. Alle plaatsen beschikken over 6Amp. stroom, indien gewenst te verhogen naar 10 Amp., water- en riool-aansluiting. Er staan 3 toiletgebouwen met toiletten, wasbakken, douches, enkele washokjes en kinderbadje met aankleedtafel, afwasplaatsen en uitstortplaatsen voor het chemisch toilet.

Veld J

Veld J is het 1e veldje, dat dicht bij het toiletgebouw is gesitueerd. Dit veld heeft een aantal schaduwplaatsen. De plaatsen worden in het midden gescheiden door een rietkraag voor meer privacy.  

Veld K

Veld K is het 2e veld waar meerdere speeltoestellen geplaatst zijn, zoals een wipwap, zandbak, duikelrek, een speelhuis met glijbaan en een wipkip.  Hier kunnen uw kinderen naar hartelust spelen, vriendjes en vriendinnetje maken en u kunt dit alles gadeslaan vanuit uw luie stoel. Dus veld K is uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. 

Veld L

Veld L is het 3e veld en zeer ruim opgezet met een wijds uitzicht en veel privacy, zodat u niet direct bij uw medekampeerders in de voortent kijkt. De plaatsen 18 t/m 23 zijn direct gelegen aan de beek, zodat u vanaf uw plaats een hengeltje uit kunt werpen en tevens een kopje koffie kunt drinken met de rest van de familie.

Veld M

Veld M  is het 4e veld op een rij en heeft ook 4 plaatsen gelegen aan de Keizersbeek. Veld M is extra afgescheiden van de rest van de toeristische plaatsen d.m.v. een bredere groenstrook, daardoor dus een zeer rustig veld en in de buurt van het grote toiletgebouw.

Veld N

Veld N is een vrij nieuw kampeerveld waar ook alle plaatsen zijn uitgerust met een service zuil, met water, stroom en afvoer en tevens dicht bij het nieuwe toiletgebouw.
Op veld N staat een speelhuisje met een glijbaan in de grote zandbak, een speelbrug met glijbaan en een wipkip, waar de kleine kinderen lekker kunnen spelen.

Veld O

Veld O is ingericht als een Glampingveld met 2 grote safaritenten/lodges 4/5 pers. 2 vw. en 2/3 kinderen en een  1 compacttent/lodge voor 4 pers. 2vw. en 2 kinderen.
De safaritenten/lodges Stokstaartje en de Kameleon zijn compleet ingericht met douche, wastafel en toilet. De Compacttent heeft een toilet en een wastafel en voor de douche is het toiletgebouw dicht bij.
Alle lodges zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken, 2 slaapkamers, kachel en bedlinnen.
Dan staat er nog de Springmuis een saharatent voor 2 personen met een 2 persoons bed met kussens, kachel, koelkastje, kleine keukeninrichting, 2 stoelen en een tafel en 2 stoelen voor buiten.
Op dit veld kunt u ook met uw eigen tent terecht en heeft u stroom, water en afvoer op de plaats.

Veld P

Op veld P zijn een  10 tal camperplaatsen gerealiseerd met aangepast tarief en kampeeroppervlakte. Alle plaatsen zijn uitgerust met een service zuil met een stroomaansluiting, watertappunt en afvoerput.
De camperplaatsen liggen dicht bij het toiletgebouw en er is goede TV en Wifi ontvangst. Op veld P zijn in 2022 nog 4 nieuwe kampeerplaatsen gerealiseerd met stroom, water en afvoer op de plaats.

Veld H

Veld H ligt voor bij de Receptie. Waar het grote toiletgebouw staat en waar de speeltuin met een grote airtrampoline, het kleine verwarmde zwembad en peuterbadje te vinden is.  Waar tevens de grote zandbak met een schommel, de glijbaan, de rolton, een wipkip, een wipwap een klimrek en een waterspeeltoestel staat. 
Veld H is uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. U kunt uw kinderen vanuit uw luie stoel goed in het oog houden. Het zwembad is geheel afgezet met een hekwerk. 

Milieustraat, dierenweide

Richting de toeristische velden vind u rechts van u de milieustraat waar u uw huisvuil, blik, glas, papier en oud ijzer kwijt kunt.
Achter langs de velden J, K, L en M loopt de Keizersbeek waar gevist kan worden. U dient dan wel in het bezit te zijn van een visvergunning. (weekkaart te verkrijgen bij de Receptie)
In de buurt van veld P de camperplaatsen vind u het weitje met de geiten en de kippen. 

U dient uw hond buiten de camping uit te laten niet langs de Keizersbeek i.v.m. stankoverlast. Op de camping hangen houders waar u zakjes kunt pakken. 

Boek direct een arrangement:

 

Daarom kies je voor Camping Lansbulten

Zwembad

Zwembad

Veel zwemplezier in ons verwarmde zwembad met peuterbad

Groene omgeving

Groene omgeving

Geniet van de rust, ruimte en natuur in groene omgeving

Animatie

Animatie

De leukste animatie in de vakantie van huifkartocht tot poolparty

Faciliteiten

Faciliteiten

Uitgebreide faciliteiten voor jong en oud

Visvakantie

Visvakantie

Ontspannen vissen in de Keizersbeek

Unieke chalets

Unieke chalets

Vier vakantie in onze luxe chalets voor 4-6 personen