8,6

slogan

onlinereserveren

 • Slide 1
 • Slide 9
 • Slide 8
 • Slide 7
 • Slide 6
 • Slide 5
 • Slide 4
 • Slide 3
 • Slide 2
 • Slide 10
 • Slide 11

fotoboek

tarieven1

arrangementen1

reserveren1

Ruime kampeerplaatsen bij Camping Lansbulten

Camping Lansbulten in Aalten heeft ruime kampeervelden met plaatsen van 110 tot 120 m2 voor gasten die meer van hun rust willen genieten. De veldjes zijn geschikt voor tent, caravan, vouwwagen en natuurlijk ook
voor de camper.
Alle plaatsen beschikken over een elektra-, water- en riool-aansluiting. Er staan 2 toiletgebouwen met toiletten, wasbakken, douches, afwasplaatsen en een uitstortplaats voor het chemisch toilet.

Veld J

Veld J is het 1e veldje, dat dicht bij het toiletgebouw is gesitueerd. Dit veld heeft een aantal schaduwplaatsen. De plaatsen worden in het midden gescheiden door een rietkraag voor meer privacy. 
De plaatsen 3, 4, 5 en 6 zijn plaatsen direct gelegen aan de beek. 

Veld K

Veld K is het 2e veldje, waar meerdere speeltoestellen geplaatst zijn, zoals een wipwap, zandbak, duikelrek, glijbaan een wippertje.  Hier kunnen uw kinderen naar hartelust spelen, vriendjes en vriendinnetje maken en u kunt dit alles gadeslaan vanuit uw luie stoel bij de tent, caravan, vouwwagen of camper. De beide trampolines liggen op een steenworp afstand van dit veldje. Dus veld K is uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.
De plaatsen 11, 12 en 13 zijn plaatsen direct gelegen aan de beek.

Veld L

Veld L is het 3e veld deze is zeer ruim opgezet met een wijds uitzicht en veel privacy, zodat u niet direct bij uw medekampeerders in de voortent kijkt.
De plaatsen 18 t/m 23 zijn direct gelegen aan de beek, zodat u vanaf uw plaats een hengeltje uit kunt werpen en tevens een kopje koffie kunt drinken met de rest van de familie.

Veld M

Veld M  is het 4e veld op een rij, veld M heeft ook 4 plaatsen direct gelegen aan de Keizersbeek en wel de plaatsen met de nummers 28, 29, 30 en 31. Veld M is extra afgescheiden van de rest van de toeristische plaatsen d.m.v.  een bredere groenstrook, daardoor dus een zeer rustig veld en in de buurt van het grote toiletgebouw.

Veld N

Veld N is een nieuw kampeerveld waar ook alle plaatsen zijn uitgerust met een service zuil, met water, stroom en afvoer. 
Tevens zijn daar een 14 tal camperplaatsen gerealiseerd met aangepast tarief en kampeeroppervlakte, met een service zuil voor 2 plaatsen. Deze Camperplaatsen kunnen tevens gebruikt worden door gasten met tenten en caravans dan gelden de normale afmeting van een kampeerplaats.

Veld H

Veld H is een veldje, dat ligt voor bij de Receptie. Waar het grote toiletgebouw staat, de speeltuin met de grote zandbak, waarin een schommel met glijbaan, een rolton, een wipkip, een wipwap een klimrek en een waterspeeltoestel staat. Waar tevens een grote Air trampoline geplaatst is en waar het kleine verwarmde zwembad en peuterbadje te vinden is. 
Veld H is uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. U kunt uw kinderen vanuit uw luie stoel goed in het oog houden. Het zwembad is geheel afgezet met een hekwerk. 

 
Achter langs de velden J, K, L en M loopt de Keizersbeek waar gevist kan worden. U dient dan wel in het bezit te zijn van een visvergunning. 
Tussen veld H en veld J vindt u de twee trampolines afgeschermd door een beukenheg. 
Tevens vind u daar iets verderop de milieustraat en indien u nog iets verder loopt, vind u het weitje met Biggy het hangbuikzwijn, de geit, de kippen en de haan.

Verder op het weiland is er nog een voetbalveld met twee doelen.

Op het weiland dat naast het kampeerterrein is gelegen, kunt u met uw viervoeter naar harte lust spelen. Uiteraard dient u uw hond buiten de camping uit te laten niet langs de Keizersbeek i.v.m. stankoverlast.