8,6

slogan

onlinereserveren

Online reserveren

kamperen1

huren1

jaarplaatsen1

reserveren1

 

Arrangementen Camping Lansbulten 2017

Onderstaande arrangementen zijn inclusief:

*4 pers. *toeristenbel. *1 hond *kampeermiddel *auto/motor/fiets *bijzettentje *elektra *water en *internet
*  Arrangementen kunnen geboekt worden tot en met de ingangsdatum van het arrangement
*  Arrangementen zijn uitsluitend bedoeld voor de personen die geboekt hebben
*  Gebruik van derden of overdracht is bij arrangementen niet toegestaan.
*  Aankomst na 14.00 uur en vertrekt voor 12.00 uur.

AUGUSTUS - SEPTEMBER  za. 19 aug. tot za. 16 sept. voor  € 259,--.  

De rust is weder gekeerd op Camping Lansbulten, maar er is nog genoeg te doen ! U kunt genieten van de natuur in de mooie Achterhoek, vissen in de naastgelegen Keizersbeek of bezoek de boekenmarkt in Boekenstad Bredevoort. U kunt een bezoek brengen aan één van de grote Bloemencorso's in Winterswijk of in Lichtenvoorde. In deze periode worden er ook diverse fietstochten georganiseerd door de VVV en de samenwerkende ouderenbonden.  Kijk voor meer info over Aalten op  www.welkominaalten.nl

SEPTEMBER  vr. 1 sept. tot za. 30 september voor € 249,--.

September, de laatste maand van het kampeerseizoen op Camping Lansbulten is een heerlijke maand om nog op vakantie te gaan. Tijdens uw vakantie kunt u genieten van de prachtige Achterhoekse natuur, tevens kunt u een bezoek brengen aan de vlooienmarkten in Aalten en Bredevoort, Bloemencorso Winterswijk en Lichtenvoorde en natuurlijk “Bredevoort Schittert” een groot lichtevenement met elke dag een grote vuurwerkshow eind september voor meer info kijk op  www.bredevoortschittert.nl.   Het Aaltens Volksfeest is gepland voor half september, het hele dorp een weekeind lang op stelten. Vier dagen vol feest en traditionele activiteiten. www.welkominaalten.nl

PASEN  vr. 14 april tot di. 18 april voor  € 79,--.

Begin het kampeer seizoen met een lang weekendje weg met de Pasen. Uw kinderen kunnen 's morgens mee zoeken naar de verstopte paaseieren en ook nog een prijsje winnen. Alle deelnemende kinderen krijgen na afloop een lekkere versnapering mee naar de tent of caravan. 's Avonds kunt u gezellig een praatje maken rondom de vuurkorven met een hapje en een drankje met op de achtergrond een gezellig muziekje.

PASEN/MEI vakantie  vr. 14 april tot ma. 1 mei   voor  € 259,--.

De paasdagen en de meivakantie lekker lang vakantie. U kunt Koningsdag vieren in Aalten met vroeg in de ochtend Reveille blazen en saluutschoten op de Markt. De aubade en de Koningsloop op de Markt en verder veel gezelligheid met muziek in het Centrum. Vanaf april worden er elke maand snuffelmarkten georganiseerd afwisselend in Aalten en Bredevoort.

MEI vakantie vr. 21 april tot zo. 30 april  voor  € 185,--.

Mei vakantie er nog even 9 dagen tussen uit met de kinderen. Genieten van het mooie voorjaar lekker wandelen en fietsen door de bossen, spelen in de speeltuin of vissen aan de Keizersbeek.  Gewoon lekker niets doen is natuurlijk ook een optie, luieren en je zelf weer opladen voor de komende  periode.

MEI maand di. 2 mei tot wo. 24 mei voor  € 219,--.

Kom genieten van de ontluikende natuur in de maand mei op camping Lansbulten waar de konijnen, de hazen, spechten en de eekhoorntjes uw pad kunnen kruisen. 22 Dagen kamperen en genieten van het mooie Achterhoekse coulisselandschap waar U heerlijke fiets- en/of wandeltochten kunt maken door de bosrijke omgeving. Aan het eind van een heerlijke dag nagenieten met een drankje bij de caravan of tent aan het water van de Keizersbeek.

HEMELV./PINKST. wo. 24 mei tot di. 6 juni voor € 260,--.

 De feestdagen doorbrengen in Aalten is heel gezellig. In het dorp wordt van alles georganiseerd met o.a. het Meifeest op do. 25 mei Hemelvaartsdag dan zijn alle winkels open en is er een Grote Old Timer Show & Proeverij van Lentebieren en een Vrijmarkt  voor kinderen en volwassenen. Op zaterdag wordt alweer de 26e editie van het Sjoks Festival georganiseerd.

JUNI  maand  di. 6 juni tot za. 8 juli voor maar € 289,--.

Een echte aanbieding, de hele maand juni kamperen voor maar € 289,--.  U kunt in deze periode naar het Wijnfeest Aalten op de Markt staan drie dagen lang vr. 9, za. 10 en zo. 11 juni, de wijboeren uit de Dutise Pfalz en Achterhoekse wijnboeren en er is Koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. U kunt ook de Farm en Country Fair bezoeken die gehouden wordt van vr. 23juni t/m zo. 25 juni in buurtschap IJzerlo en kijkt u ook eens in de leuke plaatsjes rondom Aalten, zoals Bredevoort, Dinxperlo of Winterswijk of bezoek de Snuffelmarkten in Aalten en Bredevoort.

JUNI - JULI   ma. 26 juni tot vr. 14 juli voor maar € 249,--.

Midden in de zomer nog net geen hoogseizoen een mooie tijd om er nog een paar weekjes tussen uit te gaan voor de grote drukte begint.  Genieten van de rust en de ruimte in de Achterhoek, met de fiets er op uit of gewoon lekker op de camping blijven om te lezen, of om te vissen aan de Keizersbeek. Bezoek de Snuffelmarkten in Aalten en Bredevoort. Ook kunt u de leuke plaatsen rondom Aalten, zoals Dinxperlo, Winterswijk, Groenlo of Lichtenvoorde bezoeken.