8,8

slogan

onlinereserveren

 • Slide 1
 • Slide 9
 • Slide 8
 • Slide 7
 • Slide 6
 • Slide 5
 • Slide 4
 • Slide 3
 • Slide 2
 • Slide 10
 • Slide 11

fotoboek

tarieven1

arrangementen1

reserveren1

Kamperen in de Achterhoek bij Camping Lansbulten in Aalten

Camping Lansbulten is een rustige familiecamping in de Achterhoek gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving op loopafstand van het Centrum van Aalten (1,5km) en Bredevoort het Vestingstadje/Boekenstad (3 km). 
Door ZOOVER wordt onze camping gewaardeerd met een 8,5 door de ANWB  is onze camping in 2019 gewaardeerd als een ANWB erkende Camping met 3,5 sterren uit 5. 35sterren 2019 

Kamperen in de Gelderse Achterhoek op ruime rustige plaatsen

Op onze camping in de Achterhoek vindt u 7 velden met meer dan 60 toeristische kampeerplaatsen en als extra nog 14 Camperplaatsen.  Camping Lansbulten heeft ruime kampeervelden met plaatsen van 110/120m2. De velden zijn geschikt voor tent, caravan, vouwwagen en natuurlijk ook voor de camper.

Alle plaatsen zijn voorzien van een 10 Amp. stroomaansluiting, water- en rioolaansluiting. U kunt kiezen uit zonnige of schaduwrijke plaatsen.

Extra bijzonder kamperen in de Achterhoek

Bijzonder zijn de plaatsen direct gelegen aan de Keizersbeek, waar u uw hengel uit kunt gooien direct vanaf uw kampeerplaats. Deze plaatsen direct aan de beek kunt u vinden op de velden J, K, L en M.

Voor de Camperaars zijn er op de camping ook speciale plaatsen gerealiseerd met 10Amp. stroomaansluiting, water- en rioolaansluiting. Hier hebt u een weids uitzicht over het weiland en een goed bereik met uw schotel voor de TV.  Het zijn kleinere plaatsen met een aangepast tarief. Kijk voor de tarieven bij Kamperen - Camperplaats.

Tijdens het Hemelvaart- en Pinkster weekend en in het Hoogseizoen kunt u elke dag genieten van verse broodjes van de SPAR in Bredevoort, die u een dag van te voren kunt bestellen bij de receptie.

Vermaak voor de kinderen

De kinderen hoeven zich op camping Lansbulten niet te vervelen. Over de camping verdeeld zijn 4 speeltuinen ingericht, er zijn 2 trampolines, een grote Air trampoline, een springkussen, tafeltennistafel, voetbalspel, voetbalveld, verwarmd  klein zwembad met peuterbad er zijn skelters voor de verhuur en op een nabijgelegen terrein een crossbosje. 

In de vakantieperiode worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals knutselen, broodjes bakken, huifkartocht, schminken en ........

Wifi

U kunt als gast op Camping Lansbulten gebruik maken van het draadloos internet.  Zo kunt u dus gewoon bij uw caravan of tent uw e-mail checken, uw social media bijhouden of gewoon surfen op het internet.
Bij de receptie kunt u de inlogcode kopen, met deze code kunt u overal op de camping inloggen op het Wifi netwerk. Met deze code kunt u met 2 toestellen op het internet. Wanneer u éénmaal ingelogd bent met de code kunt u alleen deze toestellen gebruiken om te internetten. 
Wilt u er rekening mee houden, dat Wifi op de camping niet zo is als bij u thuis !