8,5

slogan

onlinereserveren

 • Slide 1
 • Slide 9
 • Slide 8
 • Slide 7
 • Slide 6
 • Slide 5
 • Slide 4
 • Slide 3
 • Slide 2
 • Slide 10
 • Slide 11

fotoboek

tarieven1

arrangementen1

reserveren1

Kamperen in de Achterhoek bij Camping Lansbulten in Aalten

Camping Lansbulten is een rustige familiecamping in de Achterhoek gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving op loopafstand van het Centrum van Aalten (1,5km) en Bredevoort het Vestingstadje/Boekenstad (3 km).
Door de ANWB  in 2017 en 2018 gewaardeerd met 3,5 sterren uit 5ANWB 35sterren 2018 en door ZOOVER gewaardeerd met een 8,6 .

Kamperen in de Gelderse Achterhoek op ruime rustige plaatsen

Op onze camping in de Achterhoek vindt u 6 velden met meer dan 70 toeristische kampeerplaatsen. Camping Lansbulten heeft ruime kampeervelden met plaatsen van 110/120m2. De velden zijn geschikt voor tent, caravan, vouwwagen en natuurlijk ook voor de camper.

Het merendeel van de plaatsen is voorzien van een stroom-, water- en rioolaansluiting. U kunt kiezen uit zonnige of schaduwrijke plaatsen.

Extra bijzonder kamperen in de Achterhoek

Bijzonder zijn de plaatsen direct gelegen aan de Keizersbeek, waar u uw hengel uit kunt gooien direct vanaf uw kampeerplaats. Deze plaatsen direct aan de beek kunt u vinden op de velden J, K, L en M.

Verder is er een ruim opgezet veld (L) voor 13 plaatsen en een kleiner veld (J) voor 7 plaatsen met in het midden een rietkraag voor de privacy en dicht bij het sanitairgebouw.

Voor de gezinnen met kleinere kinderen zijn er de velden (H,  en K).  Veld H ligt bij het verwarmde sanitairgebouw, de grote speeltuin en het zwembad.
Veld K heeft midden op het veld een speeltuintje, waar u als ouders een oogje in het zeil kunt houden. 

Tijdens het Hemelvaart- en Pinkster weekend en in het Hoogseizoen kunt u elke dag genieten van verse broodjes van de SPAR in Bredevoort, die u een dag van te voren kunt bestellen bij de receptie.

Vermaak voor de kinderen

De kinderen hoeven zich op camping Lansbulten niet te vervelen. Over de camping verdeeld zijn 4 speeltuinen ingericht, er zijn 2 trampolines, een grote Air trampoline, een springkussen, tafeltennistafel, voetbalspel, voetbalveld, verwarmd zwembad met peuterbad er zijn nieuwe skelters voor de verhuur en op een nabijgelegen terrein een crossbosje. 

In de vakantieperiode worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals knutselen, stokbrood bakken, huifkartocht, schminken,  knutselen en ........

Wifi

U kunt als gast op Camping Lansbulten gebruik maken van het draadloos internet.  Zo kunt u dus gewoon bij uw caravan of tent uw e-mail checken, uw social media bijhouden of gewoon surfen op het internet.
Bij de receptie kunt u de inlogcode kopen, met deze code kunt u overal op de camping inloggen op het Wifi netwerk. Met deze code kunt u met 2 toestellen op het internet. Wanneer u éénmaal ingelogd bent met de code kunt u alleen deze toestellen gebruiken om te internetten. 
Wilt u er rekening mee houden, dat Wifi op de camping niet zo is als bij u thuis !