Kamperen in de Achterhoek

bij Camping Lansbulten in Aalten

Camping Lansbulten is een rustige familiecamping in de Achterhoek gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving op loopafstand van het Centrum van Aalten 1400 meter en Vestingstadje Bredevoort (Boekenstad).  Onze camping wordt voor 2022 gewaardeerd als een ANWB-erkende camping met 3,5 sterren uit 5. 

Door ZOOVER wordt onze camping gewaardeerd met een 8,5.

Kamperen in de Gelderse Achterhoek op ruime rustige plaatsen

Op onze camping in de Achterhoek vindt u 7 velden met meer dan 60 toeristische kampeerplaatsen en als extra nog 10 Camperplaatsen. Camping Lansbulten heeft ruime kampeervelden met plaatsen van 110/120m2. De velden zijn geschikt voor tent, caravan, vouwwagen en de camper. De plaatsen zijn voorzien van een 6 of indien gewenst 10 Amp. stroomaansluiting, water- en rioolaansluiting. U kunt kiezen uit zonnige of schaduwrijke plaatsen.

Aankomsttijd: vanaf 14.00 uur.      Vertrektijd voor 12.00 uur.

Extra bijzonder kamperen in de Achterhoek

Bijzonder zijn de plaatsen direct gelegen aan de Keizersbeek, waar u uw hengel uit kunt gooien. Deze plaatsen direct aan de beek kunt u vinden op de velden J, K, L en M.

Voor de camperaars zijn er op de camping speciale plaatsen gerealiseerd met 6 of indien gewenst 10 Amp. stroomaansluiting, water- en rioolaansluiting. Hier hebt u een weids uitzicht over het weiland en een goed bereik met uw schotel voor de TV.  Het zijn kleinere plaatsen met een aangepast tarief. 

Vermaak voor de kinderen

De kinderen hoeven zich op camping Lansbulten niet te vervelen. Over de camping verdeeld zijn vijf speeltuintjes ingericht, een springkussen, tafeltennistafel, voetbalspel, verwarmd  klein zwembad met peuterbad. Er zijn skelters voor de verhuur en op een nabijgelegen terrein is een crossbosje. 

In de vakantieperiode worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals broodjes bakken, huifkartocht, schminken en ........

Wifi

U kunt als gast op Camping Lansbulten gebruik maken van het draadloos internet. Zo kunt u dus gewoon bij uw caravan of tent uw e-mail checken, uw social media bijhouden of gewoon surfen op het internet.

Bij de receptie kunt u de inlogcode kopen, met deze code kunt u overal op de camping inloggen op het Wifi netwerk. Met deze code kunt u met twee toestellen op het internet. Wanneer u éénmaal ingelogd bent met de code kunt u alleen deze toestellen gebruiken om te internetten. 

Wilt u er rekening mee houden, dat Wifi op de camping niet zo is als bij u thuis!

Boek direct een arrangement:

 

Daarom kies je voor Camping Lansbulten

Zwembad

Zwembad

Veel zwemplezier in ons verwarmde zwembad met peuterbad

Groene omgeving

Groene omgeving

Geniet van de rust, ruimte en natuur in groene omgeving

Animatie

Animatie

De leukste animatie in de vakantie van huifkartocht tot poolparty

Faciliteiten

Faciliteiten

Uitgebreide faciliteiten voor jong en oud

Visvakantie

Visvakantie

Ontspannen vissen in de Keizersbeek

Unieke chalets

Unieke chalets

Vier vakantie in onze luxe chalets voor 4-6 personen