slogan

onlinereserveren

 • Slide 1
 • Slide 9
 • Slide 8
 • Slide 7
 • Slide 6
 • Slide 5
 • Slide 4
 • Slide 3
 • Slide 2
 • Slide 10
 • Slide 11

fotoboek

tarieven1

arrangementen1

reserveren1

Verhuurobjecten op Camping Lansbulten.

NIEUW  Glamping - Lodges - Obelink tent

Voor het seizoen 2020 zijn er 3 Safaritenten/Lodges geplaatst op veld O . De lodgetenten zijn geschikt voor maximaal 4 en/of 5 personen (2 volwassenen en 2/3 kinderen) en zijn volledig ingericht en gemeubileerd met o.a. een gezellige steigerhouten zit- en eethoek en keukengedeelte. Daarnaast beschikken de 2 lodgetenten Kameleon en Stokstaartje over een badkamer met een douche, wastafel en een toilet.  
Lodgetent Koala is ingericht voor 2 volwassenen en 2 kinderen, beschikt over een toilet en wastafel en kan men douchen in het sanitairgebouw dat er dicht in de buurt staat.

Dekbedden, kussens  en bedlinnen zijn in alle Lodges aanwezig. 

Voor het PROEFKAMPEREN wordt nog een 2 persoons Sahara OBELINK tent geplaatst met de naam Springmuis ook van alle gemakken voorzien. 

Chalets huren

Te denken aan een gezellig 4 persoons chalet compleet ingericht met luxe badkamer, zodat u alleen uw kleren nog hoeft in te pakken. De chalets staan op een eigen perceel met parkeerplaats bij de huur-accommodatie. De chalets staan in de buurt van het zwembad en de speeltuin. De chalets kunt u huren voor een week, midweek of een lang weekend met bedlinnen.

Noorse blokhut huren

Er staan twee  4(5) persoons Noorse blokhutten, deze Noorse blokhutten zijn voorzien van een woonkamer met zithoek, een volledig ingerichte keuken met een eethoek, 2 aparte slaapkamers, een toilet en een speelzolder en worden verwarmd d.m.v. C.V.. 

Er staat nog een derde Noorse blokhut, deze is ook voorzien van een woonkamer met zithoek, een volledig ingerichte keuken met een eethoek, 2 aparte slaapkamers met als extra een douche met wasbak en een toilet.

De Noorse Blokhutten zijn gesitueerd in een bosrijke omgeving, waar u zich midden in de natuur bevind en hebben allemaal een ruime overkapping en u kunt uw auto bij de blokhut parkeren.
Deze blokhutten kunt u huren voor minimaal 2 overnachtingen. In overleg is 1 overnachting mogelijk daarvoor betaalt u dan € 10.00 extra per nacht/dag. Bedlinnen huren is mogelijk.

Trekkershut huren

Verder staat er nog een ruime 4 persoons trekkershut voor u klaar. De Trekkershut is volledig ingericht met een aangebouwd toilet, eethoek 4 slaapplaatsen (2- 1pers. bedden en een stapelbed dus 3 slaapplaatsen beneden)  een keukentje met koelkast.

Tevens staat er  een tweede trekkershut  deze is geschikt voor max. 2 pers. met 1 boxspring bed voor 2 pers. (1.40 cm), een klein ingericht keukentje met koelkast en eethoekje met 2 makkelijke stoelen. Beide trekkershutten hebben een parkeerplaats naast de hut en een overkapping waar u nog lekker na kunt genieten van de afgelopen dag. De trekkershutten kunt u per dag huren. Indien u een accommodatie huurt, kunt u gebruik maken van het toiletgebouw, verwarmde zwembad, peuterbad, speeltuinen en kindervermaak.

Wij zijn aangesloten bij GlampingCamping. glampingcamping logo