8,6

slogan

onlinereserveren

Online reserveren

fotoboek

tarieven1

arrangementen1

reserveren1

Verhuurobjecten op Camping Lansbulten.

Wilt u graag iets huren?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben allerlei huuraccommodaties voor u om eens lekker te ontspannen.

Chalets huren

Te denken aan een gezellig 4 persoons chalet compleet ingericht, bedlinnen kunt u ook reserveren, zodat u alleen uw kleren nog hoeft in te pakken. De chalets staan op een eigen perceel met parkeerplaats bij de huur-accommodatie.

De chalets staan in de buurt van het zwembad en de speeltuin. De chalets kunt u huren voor een week, midweek of een lang weekend.

Noorse blokhut huren

Er staan twee  4(5) persoons Noorse blokhutten, deze Noorse blokhutten zijn voorzien van een woonkamer met zithoek, een volledig ingericht keukentje met een eethoek, 2 aparte slaapkamers, een toilet en een speelzolder. 

De Noorse Blokhutten zijn gesitueerd in een bosrijke omgeving, waar u zich midden in de natuur bevind en deze blokhutten kunt u huren voor minimaal 2 overnachtingen. Bij 1 overnachting betaald u € 10.00 extra per nacht/dag.

Trekkershut huren

Verder staat er nog een ruim 4 persoons trekkershut voor u klaar. De Trekkershut is volledig ingericht met een aangebouwd toilet, eethoek 4 slaapplaatsen (2- 1pers. bedden en een stapelbed dus 3 slaapplaatsen beneden)  een keukentje met koelkast en staat op een eigen perceel met een parkeerplaats naast de hut. De trekkershut kunt u huren per dag.

Indien u een accommodatie huurt, kunt u gebruik maken van het toiletgebouw, verwarmde zwembad, peuterbad, speeltuinen en kindervermaak.

Jouw Trekkershuttengevoel - Fotowedstrijd

Je gaat eropuit en komt aan bij je Trekkershut. Wat is het eerste dat je doet? Wat verrast je het meest? Wat is voor jou het ultieme Trekkershuttengevoel? 

Maak kans op een gratis overnachting in een van de 750 Trekkershutten in ons netwerk.

Stuur jouw mooiste foto die dit Trekkershuttengevoel uitdrukt vóór 1 oktober naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • De actie loopt tot 1 oktober 2017;
  • Je mag maximaal drie foto’s per persoon insturen;
  • In de titel van de foto’s moeten de locatie en datum vermeld staan;
  • Met het insturen van de foto’s ben je akkoord dat deze mogen worden gebruikt voor promotie-uitingen van Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur;
  • De uitslag wordt in de eerste week van oktober bekendgemaakt;
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

FFees hier de voorwaarden