Een Noorse Blokhut huren

op Camping Lansbulten

Aan de rand van de camping staan 3 Noorse Blokhutten voor de verhuur voor u klaar.  De Noorse blokhutten zijn voor 4 of 5 personen ingericht en staan op een prachtige locatie in een bosrijke omgeving waar u zich één voelt met de natuur.

De Blokhutten zijn allemaal voorzien van C.V. en hebben allemaal een compleet ingerichte keuken met eethoek, gezellig zitgedeelte, 2 slaapkamers en een toilet. Elke blokhut heeft een ruime overkapping met een tuin set waar u heerlijk van het buitengevoel kunt genieten. Uw auto kunt u dicht bij de blokhut parkeren. De blauwe blokhut nr. 3 heeft een badkamer met douche, wasbak en toilet.

Genieten van een heerlijke rustige vakantie, er op uit trekken te voet of met de fiets om het prachtige buitengebied te ontdekken met het mooie coulisse landschap en helemaal tot rust te komen in de schitterende natuur tussen de vogels en de vlinders.

Onze blokhutten

 

Gezellig ingerichte Blokhutten waar u zich direct thuis voelt

Waar het ook goed toeven is voor uw kinderen, die vriendjes en vriendinnetje maken en samen heerlijk kunnen dollen in de speeltuinen en in het verwarmde zwembadje. Wanneer u graag een hengel uitwerpt, kunt u terecht  aan de Keizersbeek, die direct langs de camping stroomt.

Geen zin om uitgebreid te koken ? Dan kunt u bij Café Restaurant  het Karpermeer  terecht. Gezellig op het terras aan het water en/of de cafetaria waar u ook heerlijke friet, snacks en ijs kunt bestellen.
Het gezellige winkelcentrum van Aalten, met div. eetgelegenheden is op loopafstand (1400m).

Vakantie vieren in de Achterhoek

Leer de Achterhoek kennen,  waar de gemoedelijkheid  en de gastvrijheid hoog in het vaandel staan.
Lekker zwemmen in het overdekt/openlucht zwembad ’t Walfort  (2.5Km.) of bij Recreatiegebied Slingeplas in Bredevoort, waar uw kinderen zich uitstekend vermaken op het zandstrand de ruime ligweiden en op de diverse speeltoestellen. 

U kunt een bezoek brengen aan het Vestingstadje Bredevoort (3Km.) met diverse galeries en ateliers en talloze oude boekenwinkeltjes. Waar u op het gezellige oude marktplein onder het genot van een hapje en een drankje kunt bij komen van alle indrukken.

Een dagje Duitsland (10Km.) is ook een mogelijkheid. Breng een bezoek aan o.a. Stad Bocholt, de Aa-See (groot natuurreservaat),  Biotop wildpark Anholter Schweiz bij Schloss Anholt, of Inselbad Bahia  Subtropisch zwemparadijs.

Lees minder

Lees minder