Heerlijk zwemmen in het nieuwe zwembad op Camping Lansbulten

Op camping Lansbulten staat er voor 2023 een nieuw zwembad 19 x 10m (1,40m. diep) met een peuterbad 12 x 6m. voor de kleine kinderen op de agenda, waar u als campinggast heerlijk kunt afkoelen en spelen met uw kinderen.

Het zwembad wordt omheind met een hekwerk voor de veiligheid en direct buiten de omheining bevinden zich de ligweide en de grote speeltuin. 

NIEUWSGIERIG geworden? Kijk dan voor meer foto's van de bouw onder aan de bladzijde bij de fotogalerie.

Zwemgelegenheden in de directe omgeving

Indien u een dagje naar een groter zwembad zou willen is dat ook mogelijk. Op 3 km afstand ligt overdekt en openlucht zwembad 't Walfort met een wedstrijdbad, een recreatiebad met een 30m. lange glijbaan, bruisbult, bubbelbank, stoomcabine en een apart peuterbad waar de kinderen veilig kunnen spetteren en spelen.

Wilt u meer weten over zwembad "t Walfort kijk dan op www.hetwalfort.nl.

Genieten van de recreatieplas

Recreatieplas "de Slingeplas" bij Bredevoort (3,5 km) is een groot recreatiegebied, met een groot zandstrand, waar u kunt zwemmen, zonnen, vissen en genieten van de natuur om u heen. Voor eten en drinken kunt u terecht bij de Kiosk. Tevens kunt u daar heerlijk wandelen.

Zwemmen in het "buitenland"

Wanneer u een dagje wilt zwemmen in het buitenland, kunt u het Subtropische zwemparadijs Inselbad Bahia in Bocholt bezoeken (8 km). Hier is voor iedereen wel iets te beleven.

Er is een wedstrijd bad met duikplanken, een groot recreatiebad met veel verrassingen, er zijn grote glijbanen, bubbelbaden en voor de kleuters een waterspeeltuin van 60m2. 
Tevens kunt u hier terecht voor een dagje in de sauna, zonnebanken en massages. Indien u uw lekkere trek wilt stillen is er een Restaurant aanwezig. Wilt u nog meer weten, kijk op www.bahia.de.