Animatie op Camping Lansbulten

Met Pasen starten wij met de "Opening van het Seizoen".
Dan is er 's ochtends eieren zoeken voor de kinderen met aan het eind voor ieder kind een heerlijke "Chocolade Paashaas".  Vanaf 20.00 uur is er een "Gezellige avond" met een drankje en muziek om lekker bij te praten bij de grote vuurkorven voor  de gezelligheid en om indien nodig even lekker op te warmen. 

Tijdens de zomervakantie, worden er diverse activiteiten georganiseerd. Dit kan van alles zijn, zoals: huifkartocht, schminken of broodjes bakken.

Broodjes bakken

In het hoogseizoen worden er praktisch elke week broodjes gebakken bij de vuurkorven, die gevuld worden met een knakworst, suiker, jam of chocola. De ouders zijn uiteraard ook van harte welkom om eens te proeven.

Ontdek de omgeving met de huifkar

Ook vertrekt er in het hoogseizoen bijna elke week wel een huifkar om een tocht te maken door het buitengebied en meestal wordt er een bezoek gebracht aan een IJs-boerderij waar de kinderen heerlijk kunnen spelen in de speeltuin, waar ambachtelijk boerenijs wordt verkocht, waar je kalfjes kunt knuffelen en soms een kalfje geboren ziet worden. 

Spelen zo lang uw kinderen dat willen

Af en toe zal er een extra schminkmiddag georganiseerd worden. Verder kan er volop gespeeld worden in de speeltuinen en in het zwembad.
Er zijn diverse skelters te huur voor groot en klein tot (14 jaar) voor een kleine vergoeding van € 1,00 per uur. De driewielers en kleine tractoren mogen gratis gebruikt worden.  
Op een naastgelegen terrein bij de camping is een crossbaan in het bos waar de kinderen hun energie kwijt kunnen door te fietscrossen.

Boek direct een arrangement:

 

Daarom kies je voor Camping Lansbulten

Zwembad

Zwembad

Veel zwemplezier in ons verwarmde zwembad met peuterbad

Groene omgeving

Groene omgeving

Geniet van de rust, ruimte en natuur in groene omgeving

Animatie

Animatie

De leukste animatie in de vakantie van huifkartocht tot poolparty

Faciliteiten

Faciliteiten

Uitgebreide faciliteiten voor jong en oud

Visvakantie

Visvakantie

Ontspannen vissen in de Keizersbeek

Unieke chalets

Unieke chalets

Vier vakantie in onze luxe chalets voor 4-6 personen