Eten bij Karpermeer 50 m. buiten de camping

Café Restaurant/cafetaria/eetcafé Karpermeer is gezellig ingericht en heeft een schitterend terras aan het water. Het is een prettige sfeervolle ambiance waar men gezellig een hapje kan eten, iets drinken of lekker lounchen in de lounchehoek en dit alles tegen een betaalbare prijs .

Karpermeer ligt op 50 meter van de camping, bij de slagboom gaat u rechtsaf en aan het eind van de weg ziet u de gezellige eetgelegenheid al liggen.

Een hapje eten in het centrum

Wanneer u een hapje gaat eten in het centrum van Aalten bijvoorbeeld bij Café Restaurant Cafetaria Stegers op de Markt kunt u dat ook per fiets of lopend doen (1500m).
Rondom de Markt en op de Markt zijn meerdere eetgelegenheden te vinden.  
In Boekenstad Bredevoort kunt u ook gezellig uit eten gaan.

Kijk voor meer informatie over de diverse eetgelegenheden in Aalten en Bredevoort bij: OMGEVING onder HANDIGE LINKS

Supermarkten

Wanneer u vanaf de camping met de fiets of auto een boodschapje wilt doen kunt u terecht bij de dichtstbijzijnde Supermarkt de SPAR.

Verder zijn er in Aalten nog de supermarkten  AH, JUMBO en de ALDI  te vinden. Ook hebben we in Aalten nog de HEMA en de ACTION, diverse drogisterijen zoals de DA , TREKPLEISTER en de KRUIDVAT.
Er zijn diverse bakkers te vinden in Aalten, zoals Brood en Banketbakkerij VAAGS www.bakkerijvaags.nl  en uiteraard is er  ook een Echte Groenteboer in het dorp te vinden.
Indien u visbenodigdheden zoekt, daarvoor is ook een geschikte winkel aanwezig. 

Campingwinkel OBELINK kunt u vinden op 8 km van de camping voor alles wat u nodig heeft op of buiten de camping.