Uit eten en boodschappen doen

In Aalten en Bredevoort zijn meerdere mogelijkheden om eens gezellig samen een hapje buiten de deur te eten. U vind er een Afhaal-Chinees , 3 Pizzeria's, diverse cafetaria's en meer dan genoeg restaurants met diverse menukaarten. U kunt er lekker en betaalbaar dineren,  u kunt luxe dineren of eten bij een boerderij restaurant of zelfs eten in een middeleeuwse sfeer, voor een lunch kunt u o.a. terecht in een "eetgalerie" er zijn eetgelegenheden te over in Aalten en Bredevoort.

Supermarkt de SPAR in Bredevoort

Wanneer u met de fiets of auto een boodschapje wilt doen kunt u terecht bij de dichtstbijzijnde Supermarkt de SPAR.
U verlaat de camping door links af te slaan, aldoor de weg vervolgen tot aan een T-splitsing, daar gaat u links af en aan het einde van de weg kunt u met de fiets oversteken en bent u al in Bredevoort dicht bij de SPAR.
Met de auto slaat u rechtsaf de B weg op  bij de rotonde gaat u de 2e afslag Bredevoort in en komt u wanneer u rechtdoor rijdt bij de SPAR uit. 

Eten bij Karpermeer 50 m. buiten de camping

CafĂ© Restaurant/cafetaria/eetcafĂ© Karpermeer is pas overgenomen door een nieuwe eigenaresse. Het pand is helemaal onder handen genomen van buiten en van binnen. De geheel vernieuwde inrichting en het schitterende terras aan het water zorgen voor een prettige sfeervolle ambiance waar men gezellig een hapje kan eten, iets drinken of lekker lounchen in de lounchehoek en dit alles tegen een betaalbare prijs .

Karpermeer ligt op 50 meter van de camping, bij de slagboom gaat u rechtsaf en aan het eind van de weg ziet u de gezellige eetgelegenheid al liggen.

Een hapje eten in het centrum

Wanneer u een hapje gaat eten in het centrum van Aalten kunt u dat ook per fiets of lopend doen (2Km).
Rondom de Markt en op de Markt zijn eetgelegenheden te over.  
In Boekenstad Bredevoort kunt u ook gezellige eetgelegenheden vinden.

Kijk voor meer informatie over de diverse eetgelegenheden in Aalten en Bredevoort bij: OMGEVING onder HANDIGE LINKS