8,7

slogan

onlinereserveren

fotoboek

tarieven1

arrangementen1

reserveren1

Verhuurobjecten op Camping Lansbulten.

Wilt u graag iets huren?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben allerlei huuraccommodaties voor u om eens lekker te ontspannen.

Chalets huren

Te denken aan een gezellig 4 persoons chalet compleet ingericht, bedlinnen kunt u ook reserveren, zodat u alleen uw kleren nog dient in te pakken. De chalets staan op een eigen perceel met parkeerplaats bij de huur-accommodatie.

De chalets staan in de buurt van het zwembad en de speeltuin. De chalets kunt u huren voor een week, midweek of een lang weekend.

Noorse blokhut huren

Er staan twee  4(5) persoons Noorse blokhutten, deze Noorse blokhutten zijn voorzien van een woonkamer met zithoek, een volledig ingericht keukentje met een eethoek, 2 aparte slaapkamers, een toilet en een speelzolder. 

De Noorse Blokhutten zijn gesitueerd in een bosrijke omgeving, waar u zich midden in de natuur bevind en deze blokhutten kunt u huren voor minimaal 2 overnachtingen. Bij 1 overnachting betaald u € 10.00 extra.

Trekkershut huren

Verder staat er nog een ruim 4 persoons trekkershut voor u klaar. De Trekkershut is volledig ingericht met een aangebouwd toilet, eethoek 4 slaapplaatsen (2- 1pers. bedden en een stapelbed dus 3 slaapplaatsen beneden)  een keukentje met koelkast en staat op een eigen perceel met een parkeerplaats naast de hut. De trekkershut kunt u huren per dag.

Indien u een accommodatie huurt, kunt u gebruik maken van het toiletgebouw, verwarmde zwembad, peuterbad, speeltuinen en kindervermaak.