8,7

slogan

onlinereserveren

kamperen1

huren1

jaarplaatsen1

arrangementen1

Renovatie veld M

Voor het seizoen van 2017 is veld M helemaal opnieuw ingericht. Er zijn in het totaal 10 nieuwe plaatsen gemaakt waarvan  4  plaatsen direct aan het water. De plaatsen zijn allemaal voorzien van een aansluiting op electra, water en afvoer. In de toekomst zal er midden

De Groene Koepel

Met ingang van juli 2016 zijn wij lid geworden van Stichting "de Groene Koepel" waar onze Trekkershut is aangemeld. Inmiddels hebben wij ook toestemming verkregen om onze Noorse Blokhutten onder te brengen bij deze Stichting, zodat wij nog beter gevonden kunnen worden. www.degroenekoepel.nl.

Vers gebakken pizza's

Op dinsdag 25 juli, maandag 31 augustus en dinsdag 8 augustus komen Reinier en Petra van Boerderijrestaurant "Op de Brusse" uit de Heurne weer op camping Lansbulten om een Pizza voor u te bakken.
Een Vers Gebakken Pizza voor maar € 6,00 dat is toch bijna gratis !!!  Tevens hebben ze

Zoover

Lansbulten is voor het jaar 2017 genomineerd in de categorie Charme Camping, de gasten hebben bij ZOOVER Vakantie beoordelingen Camping Lansbulten als bijzondere camping bestempeld met een gemiddelde van 8,6.

Jaarlijkse Poolparty za. 29 juli 2017

Elk jaar wordt er een gezellige middag/avond georganiseerd voor alle gasten die op Camping Lansbulten verblijven en voor eventuele familieleden of bezoekers van de campinggasten. Voor de kinderen is er dit jaar o.a. een reuze- MEGEA springkussen eventueel spelletjes rondom en in het zwembad.

Heerlijke verse frites.

Vanaf vrijdag 14 juli tot en met vrijdag 11 augustus staat Oberink snackservice elke vrijdag op de camping van 17.00 uur tot 20.00 uur. U kunt dan frites en diverse soorten snacks bestellen.
Wanneer u geen zin van koken heeft kunt u bij hem terecht voor een snelle hap.

Aug.-Sept. arrangement za. 19 aug. tot za. 16 sept. voor   € 259,--.

Nog midden in de zomer het hoogseizoen net achter de rug een mooie tijd om er nog een paar weekjes tussen uit te gaan voor een gereduceert tarief.  Genieten van de rust en de ruimte die gemeente Aalten in de Achterhoek u biedt. Met de fiets er op uit om heerlijke fiets- en/of wandeltochten te maken door de

September arrangement vr. 1 sept. tot za. 30 sept. voor € 249,00

September, de laatste maand van het kampeerseizoen op Camping Lansbulten is een heerlijke maand om nog op vakantie te gaan. Tijdens uw vakantie kunt u genieten van de prachtige Achterhoekse natuur, tevens kunt u een bezoek brengen aan de vlooienmarkten in Aalten en Bredevoort, Bloemencorso Winterswijk of

Kijkje in de keuken bij Camping Lansbulten

 http://www.youtube.com/watch?v=U3r62O6YB3o&sns=em

Einen Blick in die Küche von Camping Lansbulten

http://www.youtube.com/watch?v=0QVdv0L7LdE&sns=em