slogan

onlinereserveren

 • Slide 1
 • Slide 9
 • Slide 8
 • Slide 7
 • Slide 6
 • Slide 5
 • Slide 4
 • Slide 3
 • Slide 2
 • Slide 10
 • Slide 11

fotoboek

tarieven1

arrangementen1

reserveren1

Recreatie en animatie op Camping Lansbulten

Met Pasen starten wij met de "Opening van het Seizoen".
Dan is er 's ochtends eieren zoeken voor de kinderen met aan het eind voor ieder kind een heerlijke "Chocolade Paashaas".  Voor de vinders van de gouden eieren is er nog een extra prijsje.  Vanaf 20.00 uur is er een "Gezellige avond" met een drankje en muziek om lekker bij te praten bij de grote vuurkorven voor  de gezelligheid en om indien nodig even lekker op te warmen. 

Tijdens de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie, worden er diverse activiteiten georganiseerd.
Dit kan van alles zijn, zoals: huifkartocht, schminken of broodjes bakken.

Poolparty

Tijdens de zomervakantie wordt er een Poolparty georganiseerd. De Poolparty begint 's middags voor de kinderen met een Mega groot springkussen, de kinderen kunnen worden geschminkt en er is speelvertier bij het zwembad.

's Avonds gaat de Poolparty verder met een drankje een knabbeltje  en muziek in gezellig verlichte tenten. Dit alles vindt plaats rondom het zwembad waar de hele avond gezwommen kan worden bij de onderwater verlichting. Tevens kunnen de kinderen de hele avond nog genieten van het springkussen en de airtrompoline.

Broodjes bakken

In bovengenoemde vakanties, behalve Pasen, worden er praktisch elke week broodjes gebakken bij de vuurkorven, die gevuld worden met een knakworst, suiker, jam of chocola. De ouders zijn uiteraard ook van harte welkom om eens te proeven.

Ontdek de omgeving met de huifkar

Ook vertrekt er bijna elke week wel een huifkar om een tocht te maken door het buitengebied en meestal wordt er een bezoek gebracht aan een IJs-boerderij waar de kinderen heerlijk kunnen spelen in de speeltuin, waar ambachtelijk boerenijs wordt verkocht, waar je kalfjes kunt knuffelen en soms een kalfje geboren ziet worden. 

Spelen zo lang uw kinderen dat willen

Af en toe zal er een extra schminkmiddag georganiseerd worden. Verder kan er volop gespeeld worden in de speeltuinen, in het zwembad, er kan gevoetbald worden.
Er zijn diverse skelters te huur voor groot en klein tot (14 jaar) voor een kleine vergoeding van  € 1,00 per uur. De driewielers mogen gratis gebruikt worden.  
Op een naastgelegen terrein bij de camping is een crossbaan in het bos waar de kinderen hun energie kwijt kunnen door te fietscrossen.

In het hoogseizoen staat Gijs er iedere donderdag met de snackkar

In het hoogseizoen staat Gijs iedere vrijdag met de snack kar vanaf 17.00 uur op de camping. Daar kunt u heerlijke patatjes bestellen en diverse soorten snacks.
Een dagje niet koken is toch heerlijk.