8,7

slogan

onlinereserveren

kamperen1

huren1

jaarplaatsen1

arrangementen1

De Groene Koepel

Met ingang van juli 2016 zijn wij lid geworden van Stichting "de Groene Koepel" waar onze Trekkershut is aangemeld. Inmiddels hebben wij ook toestemming verkregen om onze Noorse Blokhutten onder te brengen bij deze Stichting, zodat wij nog beter gevonden kunnen worden. www.degroenekoepel.nl.

Wat zijn Trekkershutten? Een Trekkershut is een houten hut, ideaal voor een fiets- of wandelvakantie, een weekendje op bezoek bij familie op de camping of om met een groep op pad te gaan. Alle Trekkershutten zijn per nacht te huur en eenvoudig ingericht, met ten minste een goed bed, hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit. Het enige dat u hoeft mee te nemen, is een slaapzak en kussensloop.

Trekkershut® is een gedeponeerd handelsmerk van Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. We controleren en bewaken de kwaliteit van de Trekkershutten in ons netwerk, zodat u als gast weet wat u kunt verwachten. Elk jaar geven we de Trekkershuttenkaart uit, met een up-to-date overzicht van alle aangesloten locaties met Trekkershutten.

Wat doet De Groene Koepel? Het netwerk van Trekkershutten wordt beheerd door Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de GroepsNatuurkampeerterreinen en de Trekkershutten. Beleidsmatig onderhouden we contacten met instanties en overheden om de toekomst van de Trekkershutten als bijzondere vorm van recreatie veilig te stellen.